Dijksman Katwijk actie!
Nu met € 1.000,- Try and Buy bonus
Van
€ 16.995,-
Nu voor
€ 15.995,-
Private lease
€ 279,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Hyundai i20 in actie bij Dijksman

Zeer volwassen in alle opzichten

De Hyundai i20 is een zeer volwassen auto. In alle opzichten, want behalve dat hij rijk is uitgerust heeft hij ook volwassen afmetingen. De Hyundai i20 behoort tot de grootste auto’s in zijn klasse. Door zijn lange wielbasis en brede carrosserie beschikt hij over een flinke bagageruimte van maar liefst 326 liter.

Wordt dit uw nieuwe auto?

Maak snel een proefritafspraak en ervaar hem!

Wilt u hem financieren?

Graag maken wij voor u een calculatie!

Wilt u Private Lease?

U bent bij ons aan het juiste adres!

Wij nodigen u graag uit bij ons in de showroom.

Dit is het moment om in te stappen

Vanaf het moment dat je plaats neemt achter het stuur van de Hyundai i20 ben je direct verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar je hart sneller van gaat kloppen. Zeker nu je tijdelijk profiteert van een Try and Buy bonus van maar liefst 1.000 Euro. Kun jij de verleiding weerstaan? Kom langs, maak een proefrit en je weet het.

Standaard voorzien van o.a.

  • 1.0 T-GDI Benzine motor
  • 100 PK
  • 15-inch stalen velgen met 185/65 R15-banden
Van
€ 16.995,-
Nu voor
€ 15.995,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 279,- p/mnd
Private lease
Let op! Geld lenen kost geld.
Wilt u liever financieren of Private Lease?

Zorgeloos rijden meteen van de Hyundai financiele producten of met Hyundai Private Lease

Nu al vanaf
€ 221,- p/mnd
Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai i20

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige i20 staan?

Disclaimer

De Hyundai ‘Try and Buy bonus’ actie bestaat uit een korting op het aankoopbedrag van een Hyundai actiemodel. De bedragen verschillen per model. Actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-07-2020 t/m 30-09-2020 met een uiterste registratiedatum van een maand na koopovereenkomst. Actie is van toepassing op particuliere transacties. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties, m.u.v. de hieronder genoemde 50/50 deal.

Deze 50/50 deal is geldig bij een financieringsaanvraag voor de hierboven weergegeven Hyundai modellen van 01-07-2020 t/m 30-09-2020. Het betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hyundai Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaardinformatie in de showroom. Uw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Hyundai Finance en uw Hyundai-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

HomeHyundaiActiesHyundai i20 in actie bij Dijksman