Dijksman Katwijk actie!
Nu met € 1.500,- Try and Buy bonus
Van
€ 22.595,-
Nu voor
€ 21.095,-
Private lease
€ 338,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Hyundai i30

Stijlvolle hatchback, tijdloos design

Vanaf het moment dat je plaats neemt achter het stuur van de Hyundai i30 ben je direct verkocht. Puur rijplezier gecombineerd met slimme technologie die je verbonden en veilig houdt. Voor een prijs waar je hart sneller van gaat kloppen. Zeker nu je tijdelijk profiteert van een Try and Buy bonus van maar liefst 1.500 Euro. Kun jij de verleiding weerstaan? Kom langs, maak een proefrit en je weet het.

Wordt dit uw nieuwe auto?

Maak snel een proefritafspraak en ervaar hem!

Wilt u hem financieren?

Graag maken wij voor u een calculatie!

Wilt u Private Lease?

U bent bij ons aan het juiste adres!

Wij nodigen u graag uit bij ons in de showroom.

Bekijk de nieuwe auto voor iedereen

Zelden verschijnt er een auto die er zó goed uitziet en die zó van nú is. De geheel nieuwe Hyundai i30 doet alles met stijl. De tijdloze vormgeving van de geheel nieuwe Hyundai i30 maakt de auto zeer aantrekkelijk. Een nieuw gamma aandrijflijnen, multilink achterwielophanging en de grootste carrosseriestijfheid in zijn klasse zorgen ervoor dat de nieuwe Hyundai i30 ongekend rijplezier biedt.

Standaard voorzien van o.a.

  • 5 jaar garantie zonder kilometer beperking
  • Minimaal 120 pk aan vernmogen
  • Minimaal 171 nm aan koppel
  • Vol veiligheidssystemen
Van
€ 22.595,-
Nu voor
€ 21.095,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 338,- p/mnd
Private lease
Let op! Geld lenen kost geld.
Wilt u liever financieren of Private Lease?

Zorgeloos rijden meteen van de Hyundai financiele producten of met Hyundai Private Lease

Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai i30

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige i30 staan?

Disclaimer

De Hyundai ‘Try and Buy bonus’ actie bestaat uit een korting op het aankoopbedrag van een Hyundai actiemodel. De bedragen verschillen per model. Actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-07-2020 t/m 30-09-2020 met een uiterste registratiedatum van een maand na koopovereenkomst. Actie is van toepassing op particuliere transacties. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties, m.u.v. de hieronder genoemde 50/50 deal.

Deze 50/50 deal is geldig bij een financieringsaanvraag voor de hierboven weergegeven Hyundai modellen van 01-07-2020 t/m 30-09-2020. Het betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hyundai Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaardinformatie in de showroom. Uw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Hyundai Finance en uw Hyundai-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

HomeHyundaiActiesHyundai i30