Aanbieding laadpakketten

Profiteer nu van HEEL VEEL voordeel!

Als particulier, zzp’er of klein zakelijke onderneming profiteert u nu van de extra aantrekkelijk geprijsde laadpakketten van Vattenfall InCharge.

Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden. Het is schoon, stil en supercomfortabel. Maar waar laad je op? Met een elektrische Hyundai KONA Electric of IONIQ Electric hoef je je daar geen zorgen om te maken. Via de Hyundai-dealer kun je nu namelijk heel eenvoudig een laadpunt met bijbehorende laadpas van Vattenfall aanschaffen*. Het laadpunt maakt deel uit van een handig en compleet alles-in-1-pakket en wordt op locatie geïnstalleerd.

Keuze uit twee pakketten: Premium en basis
Als berijder van een elektrische Hyundai heb je keuze uit twee installatiepakketten: Premium en basis. Bij het Premiumpakket wordt een laadpunt – aan de muur, of met standvoet – volledig geïnstalleerd, inclusief 10 meter graaf- en straatwerk.

Het laadpakket is inclusief 5 jaar garantie en 5 jaar Smart abonnement. Je hebt geen omkijken naar administratieve beslommeringen van de oplaadtransacties. Bovendien is er 24/7 gelegenheid tot hulp op afstand. U betaalt voor het premiumlaadpakket nu niet € 2.699 maar € 1.759. *

Het Basispakket bestaat uit een 3-fase 32 ampère laadpunt dat laadsnelheden tot 22kW ondersteunt, een basisinstallatie en twee jaar garantie. Het pakket is nu scherp geprijsd, u betaalt nu niet € 1.899 maar € 959 * en € 7 * per maand voor het Smart abonnement.

Kies jouw laadpakket

Snel en eenvoudig jouw laadpunt bestellen
Via Dijksman Katwijk kun je heel eenvoudig jouw laadpunt bestellen. De adviseur neemt aan de hand van een vragenlijst samen met jou je thuissituatie door om zo de geschiktste oplossing te vinden. Via Vattenfall kun je jouw laadpas bestellen. Met de laadpas kun je sessies van je eigen laadpunt starten en beëindigen, maar je kunt de laadpas ook gebruiken bij alle openbare laadpunten in Nederland.

Klik hier voor onze actuele voorraad

Exclusieve actie voor Hyundai rijders

Ruil uw huidige Hyundai nu in voor de geprezen KONA Electric, ontvang een gratis laadpakket Basis t.w.v. € 1.899,- en profiteer van € 4.000,- subsidie.

Standaard voorzien van o.a.

  • Tot maar liefst 484 kilometer rijbereik
  • Tijdelijk € 4.000,- subsidie
  • Nu met gratis laadpakket Basis t.w.v. € 1.899,-
  • Snel leverbaar
  • Rijk uitgerust met o.a. Bluelink
Let op! Geld lenen kost geld.
Wilt u liever financieren of Private Lease?

Zorgeloos rijden meteen van de Hyundai financiele producten of met Hyundai Private Lease

Disclaimer

De Hyundai ‘Try and Buy bonus’ actie bestaat uit een korting op het aankoopbedrag van een Hyundai actiemodel. De bedragen verschillen per model. Actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-07-2020 t/m 30-09-2020 met een uiterste registratiedatum van een maand na koopovereenkomst. Actie is van toepassing op particuliere transacties. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties, m.u.v. de hieronder genoemde 50/50 deal.

Deze 50/50 deal is geldig bij een financieringsaanvraag voor de hierboven weergegeven Hyundai modellen van 01-07-2020 t/m 30-09-2020. Het betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hyundai Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaardinformatie in de showroom. Uw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Hyundai Finance en uw Hyundai-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

HomeHyundaiActiesAanbieding laadpakketten