Dijksman Katwijk actie!
Gratis laadpakket Basis t.w. € 1.899,-

HYUNDAI Kona EV nu met gratis Laadpakket Basis t.w.v. € 1.899,-

Profiteer nu van HEEL VEEL voordeel!

Tijdelijk € 4.000 overheidssubsidie.
Dit is het moment om over te stappen op elektrisch rijden. U profiteert nú van ons unieke aanbod. En tijdelijk krijgt u als particulier bij het aanschaffen of private leasen van een elektrische auto een overheidssubsidie van € 4.000. Hier vindt u meer informatie over de subsidieregeling.

Opladen zonder zorgen.
Hyundai biedt via Vattenfall InCharge één slim 22kW-laadpunt aan met Dynamic Load Balancing. Dit zorgt ervoor dat het elektriciteitsnetwerk van het woonhuis niet wordt overbelast en er geen (toekomstige) aanpassingen nodig zijn in uw meterkast. U kunt het laadpakket ook aanvullen met een Smart abonnement. Daarmee heeft u voor slechts € 7 per maand inzicht in uw laadsessies, krijgt u hulp op afstand bij storingen en ontvangt u altijd de laatste software-updates.

Actie: gratis laadpakket bij een nieuwe KONA Electric.
Dit pakket kost normaal € 1.899. MAAR bij Dijksman Katwijk is dit pakket zelfs helemaal gratis. Wees er snel bij, want op=op!.

Profiteer nu!
Ervaren is geloven. Daarom nodigen we u graag uit om alle voordelen van de Hyundai KONA Electric zelf te ervaren. Wedden dat u meteen verkocht bent? Maak een afspraak bij Dijksman Katwijk uw Hyundai-dealer en profiteer van dit exclusieve aanbod.

Klik hier voor onze actuele voorraad

Exclusieve actie voor Hyundai rijders

Ruil uw huidige Hyundai nu in voor de geprezen KONA Electric, ontvang een gratis laadpakket Basis t.w.v. € 1.899,- en profiteer van € 4.000,- subsidie.

Standaard voorzien van o.a.

  • Tot maar liefst 484 kilometer rijbereik
  • Tijdelijk € 4.000,- subsidie
  • Nu met gratis laadpakket Basis t.w.v. € 1.899,-
  • Snel leverbaar
  • Rijk uitgerust met o.a. Bluelink
Van
€ 1.899,-
Let op! Geld lenen kost geld.
Wilt u liever financieren of Private Lease?

Zorgeloos rijden meteen van de Hyundai financiele producten of met Hyundai Private Lease

Onze voorraad

Onze voorraad Hyundai IONIQ

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige IONIQ staan?

Disclaimer

De Hyundai ‘Try and Buy bonus’ actie bestaat uit een korting op het aankoopbedrag van een Hyundai actiemodel. De bedragen verschillen per model. Actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-07-2020 t/m 30-09-2020 met een uiterste registratiedatum van een maand na koopovereenkomst. Actie is van toepassing op particuliere transacties. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties, m.u.v. de hieronder genoemde 50/50 deal.

Deze 50/50 deal is geldig bij een financieringsaanvraag voor de hierboven weergegeven Hyundai modellen van 01-07-2020 t/m 30-09-2020. Het betreft een niet-doorlopend kredietaanbod van Hyundai Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaardinformatie in de showroom. Uw Hyundai-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Hyundai Finance. Hyundai Finance en uw Hyundai-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Afgebeeld model kan afwijken van standaarduitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

HomeHyundaiActiesHYUNDAI Kona EV nu met gratis Laadpakket Basis t.w.v. € 1.899,-