Colt Auto Dijksman Actie!
Nu registratiebonus tot 1.500,-
Van
€ 22.490,-
Nu voor
€ 20.990,-
Private lease
€ 345,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Mitsubishi Colt

Nu met maar liefst 8 jaar garantie!

Ontdek de kracht van vernieuwing met de gloednieuwe Mitsubishi Colt! Bij ons autobedrijf brengen we de revolutie naar de wegen met de indrukwekkende nieuwe Colt. Ontdek zijn opvallende design, baanbrekende technologie en krachtige prestaties. Stap binnen en ervaar de toekomst van autorijden met de nieuwe Mitsubishi Colt!”

Mitsubishi Colt

De volledig nieuwe COLT heeft een dynamisch en modern design, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het opvallende Dynamic Shield aan de voorzijde en de LED-dagrijverlichting benadrukken de dynamische uitstraling. Het zijaanzicht toont een verfijnd en sportief silhouet, perfect voor de stedelijke omgeving. Aan de achterzijde maken de nieuw ontworpen COLT-badge en het Mitsubishi-woordmerk de krachtige uitstraling compleet. Met keuze uit vijf kleuren, waaronder Onyx Black, Sunrise Red, Royal Blue, Volcanic Grey en Arctic White.

Standaard voorzien van o.a.

  • 5 zitplaatsen
  • Airconditioning
  • Cruise control
  • LED koplampen
De nieuwe Mitsubishi Colt
Van
€ 22.490,-
Nu voor
€ 20.990,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 345,- p/mnd
Let op! Geld lenen kost geld.
Rijd zorgeloos voor een vast bedrag per maand

Met Private Lease rijd je in een nieuwe Mitsubishi, met de zekerheid van een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en het is ook nog eens heel gemakkelijk geregeld. In 3 stappen regel je Private Lease:

Onze voorraad

Onze voorraad Mitsubishi ASX

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige ASX staan?

Disclaimer

Het onderstaande voordeel is geldig op de consumentenadviesprijs van het betreffende Mitsubishi model. Het voordeel is inclusief de dealerkorting, inclusief btw en uitsluitend geldig bij aanschaf via een officiële Mitsubishi-dealer.

Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders tussen 01-04-2024 en 31-06-2024 met als uiterste registratiedatum (tenaamstelling) 30-11-2024. De acties zijn niet geldig in combinatie met andere acties, niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. De getoonde prijzen, afbeeldingen en specificaties kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

HomeMitsubishiActiesMitsubishi Colt