Dijksman Katwijk Juni-actie!
Outlander PHEV MY20 met € 2.750,- voordeel
Van
€ 35.990,-
Nu voor
€ 35.990,-
Private lease
€ 559,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Mitsubishi Outlander PHEV MY20 Electric & More Deal

Veel meer dan elektrisch rijden

Relax en geniet van de rijeigenschappen van de Mitsubishi Outlander PHEV. Je hoeft je niet druk te maken om de actieradius. Als de aandrijfaccu leeg is, neemt de benzinemotor het werk gewoon over.

Beter dan ooit tevoren

Beleef rijplezier op een totaal nieuw niveau met de Plug-in Hybrid EV van Mitsubishi. Een elektromotor op elke asa en een energiezuinige, krachtige benzinemotor werken samen voor optimale rijprestaties. Geniet van de nieuwe Outlander PHEV bij het beleven van nieuwe avonturen en tijdens woon-werkverkeer, met zijn vlotte bediening en rustgevende comfort.

Standaard voorzien van o.a.

  • NewMotion "Home Advanced" Laadpakket
  • Future-proof installatie met graafwerk tot 6 meter
  • 5 jaar Smart Charging Services ( NewMotion app )
  • 5 jaar Dynamic Power Management
  • Pre-paid laadpas ( met € 250,- tegoed )
Van
€ 35.990,-
Nu voor
€ 35.990,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 559,- p/mnd
Let op! Geld lenen kost geld.
Rijd zorgeloos voor een vast bedrag per maand

Met Private Lease rijd je in een nieuwe Mitsubishi, met de zekerheid van een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en het is ook nog eens heel gemakkelijk geregeld. In 3 stappen regel je Private Lease:

Onze voorraad

Onze voorraad Mitsubishi Outlander

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Outlander staan?

Disclaimer

Het onderstaande voordeel is geldig op de consumentenadviesprijs van het betreffende Mitsubishi model. Het voordeel is inclusief de dealerkorting, inclusief btw en uitsluitend geldig bij aanschaf via een officiële Mitsubishi-dealer.

Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders tussen 1 juni en 30 juni 2020 met als uiterste registratiedatum (tenaamstelling) 31 juli 2020. De acties zijn niet geldig in combinatie met andere acties, niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. De getoonde prijzen, afbeeldingen en specificaties kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

HomeMitsubishiActiesMitsubishi Outlander PHEV MY20 Electric & More Deal