Vacature Telefoniste

Voor ons bedrijf zoeken wij een enthousiaste

Telefonist(e) / Administratief medewerker (m/v)

Ben jij een gedreven administrateur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als telefonist(e) / administratief medewerker (m/v) heb je bij Auto Dijksman Katwijk een leuke en afwisselende baan waarbij je continue in contact staat met de klanten. Niet alleen ben je de gastvrouw/heer voor de klanten, maar jij beantwoordt ook alle binnenkomende telefoontjes en mail. Verder maak je de werkorders, plant deze in. Ook het factureren van de verkochte auto’s, te naam stellen en vrijwaren horen tot jouw takenpakket. Tenslotte verricht je diverse andere administratieve werkzaamheden.

Functie eisen

Om als telefonist(e) / administratief medewerker (m/v) aan de slag te gaan, verwachte wij dat je ervaring hebt als receptionist(e) of administratief medewerker. Daarnaast kan je goed overweg met een PC en heb je een affiniteit met de autobranche. Verder zoek je een baan waarbij je een administratieve en service verlenende rol vervult.

Arbeidsvoorwaarden

Je ontvangt een markt- en CAO-conform salaris met een goede secundaire pensioenregeling. Je gaat werken in een keurige en moderne werkomgeving met up-to-date gereedschap en apparatuur in een leuk team van specialisten met een collegiale en goede werksfeer.

Voor bovenstaande ( fulltime, of part-time ) functie bieden wij een uitstekend salaris, opleidingsmogelijkheden, prima secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer.

Hebben wij je interesse gewekt?

Neem dan contact met ons op.

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeVacature Telefoniste