Vacature Autoverkoper

Vacature Autoverkoper

Voor onze afdeling nieuwe auto’s en occasions, beide in Katwijk, zoeken wij een enthousiaste

Autoverkoper m/v

Als gastheer/vrouw zorg je voor een vriendelijke ontvangst en heb je belangstelling voor de interesses van de klant. Naast een representatieve uitstraling, commerciële inslag en uiteraard een passie voor auto’s heb je organisatorische kwaliteiten. Je bent verantwoordelijk voor diverse ondersteunende verkooptaken.

Wat verwachten wij van jou

Wij verwachten een ambitieuze, resultaatgerichte en prettige collega met uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Je komt terecht in een professionele omgeving met gemotiveerde mensen voor wie de klant centraal staat en servicegerichtheid hoog in het vaandel staat. Dat verwachten we ook van jou.

Aanbod

Voor bovenstaande (fulltime) functie bieden wij een uitstekend salaris, opleidingsmogelijkheden (o.a. bij importeur), prima secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer.

Bedrijfsprofiel

Dijksman Katwijk is dealer van Mitsubishi en Hyundai, tevens service-dealer van Mazda, momenteel zijn er 18 mensen werkzaam.

Hebben wij je interesse gewekt? Neem dan contact op met Erik van Duijvenvoorde 071-4090050 of mail je cv naar erik@autodijksman.nl