Elke twee jaar een nieuwe Hyundai met Hyundai Continu Plan 14 oktober 2023

Hyundai introduceert een nieuwe, aantrekkelijke financieringsoplossing: Hyundai Continu Plan. Dankzij een korte contractperiode en een gegarandeerde inruilwaarde aan het einde van de financieringstermijn, hebben klanten de mogelijkheid om – zoals de naam al zegt – continu Hyundai te rijden door hun auto aan het einde van de looptijd in te ruilen voor een nieuw exemplaar, zonder zich zorgen te maken over onverwachte kosten. Klanten rijden zo steeds in het nieuwste model, mét fabrieksgarantie en tegen minimale onderhoudskosten.

Met Hyundai Continu Plan rijdt de klant al in een nieuwe Hyundai vanaf € 199 per maand (o.b.v. 48 mnd./10.000 km/pj). Dit betreft de Hyundai i10 i-Drive. Elektrisch rijden kan natuurlijk ook. Zo is de nieuwe KONA Electric met 48,4 kWh-batterijpakket er al vanaf € 399 per maand (o.b.v. 48 mnd./10.000 km/pj) en de IONIQ 6 in Style-uitvoering vanaf € 439 per maand (o.b.v. 48 mnd./10.000 km/pj).

Het Hyundai Continu Plan werkt heel eenvoudig. Bij aanschaf van een nieuwe auto stelt Hyundai de toekomstige gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast. Deze gegarandeerde restwaarde hoeft de klant gedurende de looptijd niet af te lossen. Hij betaalt alleen het verschil tussen de aanschafprijs en de minimaal gegarandeerde restwaarde, verspreid over maandelijkse termijnen, plus een vast en laag rentepercentage. Daarnaast heeft de klant de mogelijkheid om zijn Hyundai Continu Plan-contract tussentijds geheel of gedeeltelijk in te lossen tegen lage kosten.

Met het Hyundai Continu Plan betaalt de klant dus alleen af voor wat hij daadwerkelijk ‘verbruikt’. Bovendien kan hij door een mogelijke aanbetaling en de keuze voor het aantal gereden kilometers per jaar (10.000, 20.000 km of 30.000 km) zelf invloed uitoefenen op het maandelijkse bedrag dat hij verschuldigd is. Dat maakt het Hyundai Continu Plan zo aantrekkelijk.

 

Aan het einde van het contract heeft de klant drie mogelijkheden:

Vernieuwen – Een van de aantrekkelijke mogelijkheden van het Hyundai Continu Plan is dat de

klant aan het einde van de looptijd zijn Hyundai weer kan inruilen voor een nieuwe. Zo kan hij steeds in het nieuwste model rijden, met fabrieksgarantie en tegen minimale onderhoudskosten. Is de Hyundai aan het einde van het contract meer waard dan de minimaal gegarandeerde restwaarde? Dan is het verschil voor de klant. Dat bedrag kan hij dan bijvoorbeeld weer gebruiken als aanbetaling op zijn volgende Hyundai.

Teruggeven – Als de klant besluit zijn Hyundai terug te geven, worden de conditie van de auto en het kilometrage beoordeeld. De klant hoeft verder niets meer te betalen als die allebei volgens afspraak zijn. Door de restwaardegarantie blijft de klant nooit achter met een restschuld als de waarde van de Hyundai onverwacht is gedaald. Hij geeft de auto simpelweg terug aan Hyundai en is van alle verplichtingen af.

Houden – Wil de klant in zijn vertrouwde Hyundai blijven rijden? Geen probleem. Het enige wat hij nog hoeft te betalen, is de door Hyundai gegarandeerde minimum restwaarde. Dat kan de klant in één keer doen, maar ook weer in maandelijkse termijnen.

Het Hyundai Continu Plan is een van de vele financieringsoplossingen van Hyundai. Particulieren kunnen gebruikmaken van verschillende lease- en financieringsvormen, zoals Hyundai Private Lease of Hyundai Private Finance. Voor zakelijk rijders is er de keuze uit Hyundai Operational Lease en Hyundai Financial Lease.

 

HomeHyundaiNieuwsElke twee jaar een nieuwe Hyundai met Hyundai Continu Plan