Hyundai Winterinspectie 2020, anders dan anders. 24 oktober 2020

Hyundai-rijders zijn de hele maand november en december van harte welkom bij Hyundai Dijksman Katwijk voor de GRATIS winterinspectiecheck van hun auto. Dit is, zoals u weet, anders dan anders. Normaal maken wij er een tweedaags feest van, maar dit jaar -in verband met Corona – moet het anders voor uw en onze veiligheid. Hyundai-rijders kunnen nu uitsluitend op afspraak langskomen. Het moet dit jaar helaas anders en daarom hebben we de soep nu bijvoorbeeld op een ludieke wijze in de mailing verwerkt. Dus u krijgt de soep vooraf. Wat blijft is natuurlijk het goede doel: dit jaar Stichting Opkikker En ook het jaarlijkse cadeau dat u na afloop van de inspectie ontvangt. Leuke extra is dat in november de hagelnieuwe Hyundai i20 in de showroom te bewonderen is.

Mocht er onverhoopt vervanging of reparatie nodig zijn, dan hebben wij ook nog een aantal aanbiedingen voor u op bijvoorbeeld accu’s, ruitenwissers en banden.

€ 2,50 volledig naar het goede doel: Stichting Opkikker

De inspectie is natuurlijk gratis, toch vragen wij – zoals elk jaar – € 2,50 te doneren voor een goed doel. De landelijke opbrengst van deze Hyundai-winterinspectie gaat naar Stichting Opkikker. Zij organiseren een onvergetelijke dag voor een gezin met een langdurig ziek kind. Hyundai kijkt er weer naar uit om een mooie bijdrage namens de Hyundai-rijders te kunnen doen.

Plan hier uw afspraak in
HomeHyundaiNieuwsHyundai Winterinspectie 2020, anders dan anders.