i20 N Line 30 september 2020

In navolging van de onthulling van de compleet nieuwe generatie i20 presenteert Hyundai nu een extra sportieve variant: de i20 in N Line-uitvoering. Deze nieuwe Hyundai i20 N Line combineert krachtige looks met een zeer rijke, sportieve uitrusting. Net als de andere aantrekkelijke N Line-modellen binnen het Hyundai-gamma, heeft ook de Hyundai i20 N Line diverse designdetails die geïnspireerd zijn op het high-performance N-label van Hyundai. De levering van de nieuwe Hyundai i20 N Line start in de lente van 2021. Prijzen maakt Hyundai rond de marktintroductie bekend.

De Hyundai i20 N Line-uitvoering combineert de uitgebreide connectiviteits- en veiligheidstechnologie van de geheel nieuwe i20 met de sportiviteit en de extra uitrusting van het inmiddels welbekende en bovendien populaire N Line-uitrustingsniveau van Hyundai.

‘Met de geheel nieuwe i20 N Line brengen we onze stijlvolle en sportieve uitrustingsoptie voor het eerst naar de i20’, aldus Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing en Product bij Hyundai Motor Europe. ‘Met de nieuwe Hyundai i20 N Line voldoen we nog meer aan de behoeften van een nog bredere klantengroep door exclusieve performance-styling aan te bieden, geïnspireerd op ons merk N waarmee we de connectie tussen ons merk en de autosport benadrukken.’

Geblokte finishvlag

De sculpturale esthetiek van het exterieurdesign van de geheel nieuwe i20 N Line is gebaseerd op Hyundai’s nieuwe designtaal Sensuous Sportiness en biedt tegelijkertijd verfijnde prestatiegerichte designelementen. Zo wordt de speciale voorbumper benadrukt met een grijze karakterlijn voor een sportievere indruk. De voorbumper heeft een stijlvol in zwart uitgevoerd, trapsgewijs rooster met een opvallend N Line-embleem. Het grillepatroon is geïnspireerd op de stijl van een geblokte finishvlag. Dit benadrukt nogmaals de op het circuit geïnspireerde look van de geheel nieuwe Hyundai i20 N Line.

Wil je meer weten over deze auto? Laat het ons weten!

Ja ik heb interesse in de Hyundai i20 N Line

  • Wij gaan ten allen tijde discreet met uw persoonlijke gegevens om. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeHyundaiNieuwsi20 N Line