Dijksman Katwijk Juli-actie!
Nu met € 4.000,- registratiebonus
Van
€ 40.990,-
Nu voor
€ 36.990,-
Private lease
€ 669,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Mitsubishi Outlander Limited

De zevenpersoons SUV van Mitsubishi

De solide, krachtige looks verraden zijn onvergelijkbare verfijning,
robuuste eigenschappen en rijprestaties. Van zijn zelfbewuste front tot de fraai afgewerkte achterzijde: de uitstraling van de OUTLANDER belooft ongeëvenaard SUV-rijplezier. Rijden met de OUTLANDER is een plezierige ervaring die wordt versterkt door vlotte, directe rijeigenschappen en een hoogwaardige afwerking. De auto is bovendien bijzonder stil door de verbeterde demping van motor-, weg- en windgeluid. Van de
royale interieurruimte en uiterst comfortabele stoelen tot de eersteklas materialen en verfijnde uitrusting: elk detail draagt bij aan uw rijplezier.

Standaard voorzien van o.a.

  • Two Tone 18 inch lichtmetalen velgen met 225/5R18-banden
  • Bi-led-koplampen
  • Smartphone Link Display Audio ( SDA )
  • Stoelverwarming voor
Van
€ 40.990,-
Nu voor
€ 36.990,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 669,- p/mnd
Let op! Geld lenen kost geld.
Rijd zorgeloos voor een vast bedrag per maand

Met Private Lease rijd je in een nieuwe Mitsubishi, met de zekerheid van een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten en het is ook nog eens heel gemakkelijk geregeld. In 3 stappen regel je Private Lease:

Onze voorraad

Onze voorraad Mitsubishi Outlander

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Outlander staan?

Disclaimer

Het onderstaande voordeel is geldig op de consumentenadviesprijs van het betreffende Mitsubishi model. Het voordeel is inclusief de dealerkorting, inclusief btw en uitsluitend geldig bij aanschaf via een officiële Mitsubishi-dealer.

Alle acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders tussen 1 juni en 30 juni 2020 met als uiterste registratiedatum (tenaamstelling) 31 juli 2020. De acties zijn niet geldig in combinatie met andere acties, niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. De getoonde prijzen, afbeeldingen en specificaties kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

HomeMitsubishiActiesMitsubishi Outlander Limited