U bent van harte welkom!
Mitsubishi dealer Dijksman Katwijk

Over ons

Een Mitsubishi Lancer uit 1975, en een Galant uit hetzelfde jaar… In totaal staan er bij ons acht klassieke Mitsubishi’s in de showroom. Het is een klein automuseum, een herinnering aan de begintijd van Auto Dijksman als Mitsubishi-dealer – inmiddels maar liefst meer dan veertig jaar geleden.

‘Vanaf het moment dat Mitsubishi Motors naar Nederland kwam, zijn wij officieel Mitsubishi-dealer. Het was destijds natuurlijk best een risico om met zo’n onbekend merk in zee te gaan. Maar we zijn er heel trots op dat we die stap hebben gezet. Vandaar de oude Mitsubishi’s in onze showroom.’

Fiets- en bromfietshandel
In 1930 begon oprichter Anton Dijksman in de (brom)fietshandel. Daarna hield het Katwijkse bedrijf zich bezig met het repareren van auto’s en vrachtauto’s. In 1965 kregen wij het Ford-agentschap en in 1974 begonnen wij met Mitsubishi. De keuze om Mitsubishi-dealer te worden, was een belangrijke stap. Het merk vestigde zich direct in hoog tempo op de markt en was populair in Katwijk en omstreken.

Vanwege het succes van Mitsubishi moesten wij al snel verhuizen naar een ruimere locatie. Het pand aan de Sluisweg werd daarom in 1999 ingeruild voor een plek op het industrieterrein aan de Lageweg in Katwijk. ‘En daar zitten we nog steeds. In 2004 hebben wij Hyundai aan ons assortiment toegevoegd, en dat is ook een verstandige keuze geweest. Vervolgens hebben wij in 2016 een pand aan de Ambachtsweg in gebruik genomen waaruit wij onze occasions verkopen.

U bent allen van harte welkom in een van onze bedrijven!

HomeMitsubishiOver ons