Vacature Autotechnicus

Voor ons bedrijf zoeken wij een enthousiaste

Eerste Autotechnicus/Technisch Specialist Personenauto’s

Word jij ook zo enthousiast van de nieuwste technieken die je anno 2023 vindt in een auto? Kijk jij niet weg van complexe storingen, maar durf jij het probleem aan te pakken? Ben je nauwkeurig en ga je voor het maximale resultaat? Bij Dijksman Katwijk zoeken we jou! Je komt in een leuk team terecht en je krijgt volop de ruimte en tijd om jezelf te ontwikkelen. We hebben voor jou de mogelijkheid om mee te draaien in het Dealer-Opleidings-Programma waardoor je kennis up-to-date blijft. Uiteraard wordt jou kennis ondersteund door de modernste apparatuur die voor jou beschikbaar staat. Word jij onze nieuwe Eerste Autotechnicus/Technisch specialist?

Functie eisen:

Een minimale opleiding op MBO3 Eerste Autotechnicus, liefst met de ambitie om je verder tot MBO4 Technisch Specialist door te ontwikkelen.

APK bevoegdheid is een pré

Arbeidsvoorwaarden:

Je ontvangt een markt- en CAO-conform salaris met een goede secundaire pensioenregeling. Je gaat werken in een keurige en moderne werkomgeving met up-to-date gereedschap en apparatuur in een leuk team van specialisten met een collegiale en goede werksfeer.

Voor bovenstaande (fulltime) functie bieden wij een uitstekend salaris, opleidingsmogelijkheden, prima secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer. De functie is op basis van een werkweek van 40 uur met 13 ADV dagen per jaar.

Hebben wij je interesse gewekt?

Neem dan contact met ons op.

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeVacature Autotechnicus